Kroppsbehandlingar

SANn Harmoni  110 min  1175:-
En Lyxig behandling där vi börjar med en helkroppspeeling med en efterföljande lugn och skön helkroppsmassage inkluderat fötter, händer och hårbotten. Därefter blir du inlindad i täcke och en lugnande ansiktsbehandling tar vid. Detta är en 110 min avkopplande behandling i total harmoni!

 

Aromainpackning 50/80 min  680:-/1075:-
Denna behandling börjar med en uppiggande kroppspeeling med en härlig saltskrubb. Sedan får du en lugnande aromainpackning i lakan med eteriska oljor. Till sist ingår en lyxig ansiktskur.

 

Lavendel Dröm med heta stenar 80 min 1075:-
Helkroppspeeling med doft av lavendel som efterföljs av en helkroppsmassage med varm olja och varma stenar. Avslutas med hårbotten, nack och ansiktsmassage. En mycket lugn och skön behandling.

 
Exuviance Kroppsbehandling 75 min  1025:-
En behandling som har en peelande, mjukgörande och återfuktande effekt. Förbättrar hudens elacticitet och fyllighet. Kan även minska kosmetiskt besvärande knottror på överarmar, lår och kinder så som keratosi pilaris. Rengöring, AHA peeling, massage med inpackning, ansiktskur och hårbottenmassage ingår.

 

Sportkuren 80 min  680:-
Cirkulationsökande helkroppspeeling med halvkroppsmassage.  Eucalyptus är ett genomgående tema i behandlingen. 

 

Helkroppspeeling och Ansiktsmassage 50 min
Cirkulationsökande helkroppspeeling med en skön ansiktskur.
Rengöring, massage och mask ingår. Välj mellan lavendel eller eucalyptus peeling.

 

För gravida 50 min  680:-
En behandling från topp till tå för den blivande mamman. 
Här blir du ompysslad och får avkoppling från topp till tå. Ansiktskur med välgörande mask, massage på händer och underarmar för att sedan avsluta med en skön cirkulationshöjande fot och underbensmassage.

 

Klassisk massage 25/40/55 min  425:-/550:-/650:-
En behandling av kroppens olika muskelgrupper för att mjuka upp, förebygga och behandla spänningar. Massagen hjälper kroppen att förbättra sin cirkulation och återhämtning. Behandlingen läggs upp efter dina behov och önskemål. Funktionstester, säkerhetstester, hemråd och töjning ingår.

 

Relaxkur 25/50/80 min  425:-/650:-/750:-
I denna relaxkur häller vi varm olja på kroppen och arbetar med stora lugna rörelser för att ge avslappnande effekt. Relaxkuren är bra för dig som behöver känna ett lugn och har spända och trötta muskler. Ansikts- och hårbottenmassage ingår. Du får själv välja olja.

 

SPAmassage 25/50  425:-/650:-
En mjuk och rogivande massage med aromolja som ökar cirkulationen i hela kroppen. Ansikts- och hårbottenmassage ingår. Du får själv välja olja.

 

Lymfterapi 25/40/55 min  425:-/550:-/650:-

Behandling där man aktiverar lymfkärlfunktionen. Syftet med behandlingen är att minska svullnad genom att försiktigt bearbeta huden och styra lymfvätskan mot lymfkörtelcentran. Med hjälp av lymfterapi aktiveras lymfkärlfunktionen och därmed kan problem som t.ex. svullnad åtgärdas. 

 

Antistress 25 min 425:-
Fokus att öka syreupptaget i den övre regionens muskler som mest blir påverkade vid stress såsom övre bröstrygg, axlar, nacke, hårbotten och ansikte

 

Duobehandlingar "delad glädje är dubbel glädje"smiley

NI tillsammans kan göra dessa behandlingar.
Lavendeldröm

Spamassage
Relaxkur

 

Tänk på att...
...om du har speciella sjukdomstillstånd, medicinerar eller är gravid, vänligen meddela det i informations-fältet eller säg till i receptionen vid bokning.

Du kan avboka din behandling kostnadsfritt upp till 24 timmar före behandlingstidens början. Om du inte avbokar i tid debiteras du 100% av behandlingens pris..
 

Länk till internetbokning eller ring reception på tel 021-80 15 50