Tejpning armbåge Lateral Epicondylit

Svensk Klassisk Massage

Massage är ett ypperligt redskap mot smärta och stelhet. Massage är även underbart att få som avkoppling, friskvård och lite vardagslyx!

Vi arbetar Förebyggande - Behandlande och Rehabiliterande
Svensk klassisk massage är en behandlande, förebyggande och rehabiliterande massage som efterföljs av töjning och rådgivning allt efter just dina behov.
Team Massageterapeuternas massörer har en gedigen utbildning inom massageterapi och alla vi är av Branschrådet Svensk Massage Certifierade Massörer.
Våra massörer vidareutbildar sig kontinuerligt och har fördjupat sig inom olika områden, exempelvis triggerpunktsbehandling, fibromyalgimassage, och idrottsmassage.
Kroppen är skapad för att vara i rörelse. Musklerna har i årtusenden använts för att gå, springa och överleva. Idag är verkligheten en annan. Stillasittande arbeten, tunga lyft, enformiga rörelser tillsammans med stress, skapar en ond cirkel med spänningar, värk och arbetsskador.

Massage kan vara allt från avslappning till den yttersta förberedelsen som en elitidrottare måste få för att prestera sitt bästa.

Vanligaste orsakerna till besök hos våra massörer är:

Vi är ansvarsförsäkrade och har tystnadsplikt.
Medlemmar i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och Massörerna

För oss är helheten viktig och att du mår bra!

Varmt välkomna!

Gyllende droppar för vardagslyx